Rode kipcurry met bloemkool en basilicum

Een eenvoudige, snelle en lekkere maaltijd

 

Rode kipcurry met bloemkool en basilicum
Serves 4
Write a review
Print
Total Time
25 min
Total Time
25 min
Ingredients
  1. 1 bloemkool
  2. 300 g kipfilet
  3. 1 bakje Conimex Kruidenpasta Rode Curry
  4. 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk
  5. 1 zak Conimex Chinese Eiermie
  6. 16 blaadjes basilicum
  7. 0.5 theelepels zout
  8. 2 eetlepels Conimex Wok Olie
Instructions
  1. Was en verdeel de bloemkool in roosjes. Snijd de kipfilet in stukjes. Zet vast een pan met ruim water en 0.5 theelepel zout op het vuur voor de mie.
  2. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat wokolie in en wok hierin de bloemkoolroosjes en de kipstukjes 5 minuten. Wok de kruidenpasta een minuut mee. Meng dan de kokosmelk erdoor en laat het mengsel ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen of totdat de bloemkool gaar is.
  3. Kook ondertussen ook de mie gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
  4. Schep de eiermie in diepe borden of kommen. Meng de basilicumblaadjes door de rode kipcurry en verdeel deze over de eiermie.
Adapted from Conimex
Adapted from Conimex
Machla's Recepten http://www.derasjes.nl/recepten/